Al Nadal, elegant però informal!

Comprar roba infantil per Nadal no vol dir afegir a l’armari peces que només podràs aprofitar una vegada o en dates assenyalades. La millor opció de compra és buscar conjunts o peces individuals que siguin aprofitables pel dia a dia dels infants i nadons. Ens apropem ja a les dates de Nadal i Reis i toca buscar les opcions que més ens agradin per anar ben guapos i guapes, sortint una mica de l’estil habitual!

Quan la gent adulta busca roba per les festes nadalenques, sol pensar en elegància, classe, colors llampants o metal·litzats: platejats, daurats, vermells… però hi ha un factor que també és molt important per fer una compra útil: que la roba tingui un punt informal! D’aquesta manera, podràs combinar-la molt fàcilment amb roba més casual del dia a dia i l’aprofitaràs el doble! 

Ara bé, quan parlem de nadons i infants costa més trobar conjunts elegants però informals i aprofitables 100% al dia a dia… però a Sistres tenim justament això! Segueix-nos llegint, t’expliquem com formar conjunts nadalencs que podràs aprofitar i treure’n partir durant tot l’any: 

Conjunts de roba per nadons: 

Pels més petits de la casa, el primordial és que vagin ben abrigats durant tots els dies de Nadal i hivern, així que us proposem: uns pantalons ben gruixuts i còmodes per mantenir la temperatura, combinats amb uns peücs moníssims i un jersei amb l’estampat que més encaixi amb la personalitat del petit!

Combinacions per infants: 

Us proposem un parell de combinacions de roba infantil que us donaran molt bon resultat per Nadal i molt joc pel dia a dia habitual: 

  • Texans de color negre amb una camisa de viella de quadres. És una opció que donarà un toc més casual i el material de què està feta la camisa mantindrà ben abrigat a qui la porti! 
  • Jersei de coll rodó amb un estampat de ratlles fines i uns pantalons texans dels colors que més s’han portat aquesta tardor: blau marí, verd o ocre. El coll rodó farà ben elegant la persona que el llueixi i amb els pantalons anirà a la moda! 
  • Vestit amb leotards. Aquest any es porten molt els vestits estil dessuadora llarga amb o sense caputxa i abriguen molt. Combinat amb unes malles pot quedar preciós! I si vols afegir-li un toc més nadalenc, escull els vestits que porten lluentons!

Tot això, sense oblidar el més primordial: guants, bufanda i gorro ben calentons per protegir-nos del fred d’aquests dies i evitar qualsevol encostipat.

Així que ja sabeu, aquest Nadal toca vestir elegant però informal i fer compres conscients. Que torneu a casa amb peces ben escollides i conjuntades, amb visió de futur i no únicament per les dates assenyalades. Totes aquestes propostes i moltes més les podreu trobar a Sistres durant els propers dies, us hi esperem!

Deixa un comentari