Preparatxs pel bon temps!

Arriba el bon temps i per fi podem començar a posar-nos les samarretes de màniga curta i tirants, faldilles i vestits, shorts i bermudes! Quines ganes en teníem!

A Sistres Cardedeu hem omplert la botiga de noves peces amb colors alegres i vius. L’estiu és època de colors divertits i cridaners! Aquest any les gammes de taronges, grocs, verd esmaragda i turquesa donen color a les nostres estanteries.

Per infants i júniors tenim un munt de roba còmoda, fresca i a la moda! Pantalons curts estampats i llisos; bermudes de punt d’un munt de colors; paquets de 2 vestits ideals per al dia a dia; samarretes de màniga curta i sense mànigues. També tenim càrdigans i jaquetes texanes per a les nits d’estiu que combinen amb samarretes i camises per cites especials. Recordeu que tenim talles fins a la 18 i 20! Les col·leccions de Losan i Zippy d’aquesta primavera/estiu són molt top!

Pels bebès tenim conjunts, vestits, petos, pijames i bandanes. També parques i pantalons llargs per als nounats. Les col·leccions de primera posta de Clickmini, Dirjke i Babyclick faran que els més menuts llueixin alegres aquest estiu!

Per totes les edats trobaràs accessoris: gorres i barrets i roba interior. Perquè tot suma per portar el look de l’estiu!

A més, aquest any tenim una gran varietat de banyadors i biquinis! Diferents colors i talles, llargs i curts, una o dues peces. Què esperes per venir a descobrir-los?

Deixa un comentari