A Sistres Cardedeu ja estem preparades per la Tornada a l’escola!

Estem a ple agost gaudint de les vacances i dels looks d’estiu amb colors vius i teixits frescs, però a Sistres ja estem pensant en la tornada a l’escola. Així, ja podeu trobar a les nostres estanteries la nova col·lecció de tardor i hivern 2023.

Pels nounats trobareu les línies de Feetje i BabyFace on predominen els tons ocres i mostassa i la combinació de blau clar amb marró. Bodys, samarretes, pantalons, jaquetes, bandanes, mitjons… tot el que necessites pels més menuts de casa!

La secció d’infants de sis mesos a tres anys ocupa el primer espai que trobes a la nostra botiga. Quan entris veuràs que els colors de tardor hi predominen: caqui combinat amb taronja i el verd molsa amb el blanc. També, la selecció de blaus que mai falla. Conjunts de 2 i 3 peces, samarretes, pantalons de xandall, malles i texans, dessuadores (amb cremallera i sense) i vestits amb un munt de mitges i leotards per combinar. 

Per als més grans de la casa el verd continua sent el color de temporada en totes les seves tonalitats, així com els tons mostassa i ocre. També la gamma de rosa pastel, granat clar i lila combinat amb blaus i grisos.

La tornada a l’escola vol peces còmodes com pantalons de xandall llisos amb colors bàsics i estampats en diferents colors. També malles i jeggings, amb butxaca i sense, i diferents tonalitats. No falten mai les samarretes fines de màniga llarga, els texans i els vestits.

Per a quan baixin les temperatures ja tenim dessuadores i jaquetes per a totes les edats. Totes les nostres peces són de les millors marques: Losan, Zippy i Blue Seven.

Ja tens clar tot el que necessites per la tornada?

Durant el mes d’agost encara podeu trobar productes rebaixats al 20, 30 i 40% d’anteriors temporades.

Recorda que ens trobaràs a la Plaça Joan Alsina de Cardedeu i que estarem encantades de donar-te un cop de mà amb el que necessitis! T’esperem!

Deixa un comentari