La nova col·lecció primavera/estiu de Sistres!

L’arribada del bon temps porta la col·lecció primavera/estiu a Sistres plena de color, estampats alegres i teixits frescs!

Els vestits, els shorts, les faldilles i les samarretes de tirants i màniga curta omplen les nostres estanteries amb tons malves i liles combinats amb taronges i verds. El verd segueix sent un dels protagonistes de la temporada!

L’estil mariner és el protagonista de moltes peces amb la seva combinació de blau marí, blanc i vermell, les ratlles i les ancores. També els estampats de flors i fruites com la pinya o la maduixa, són una tendència d’aquesta col·lecció marcada per un estil alegre i fresc.

Les bermudes de punt o texanes són una referència d’aquesta temporada combinades amb samarretes de diferents colors: turquesa, verd, taronja…

La col·lecció de bany per aquest estiu està plena d’estampats i colors que generen energia i animen a qualsevol!

Pels més menuts també es porta molt el verd i el taronja combinats amb estampats de tot tipus: ratlles, punts, dibuixos… Aquest any, tenim una selecció de peces amb estampats relacionats amb l’agricultura: tractors, animals de granja…

Et recordem que a Sistres trobaràs tot el que necessites per infants de 0 a 16 anys de diferents marques que ofereixen la millor qualitat a un bon preu! T’esperem per ensenyar-te la nova col·lecció!

Deixa un comentari